Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden

Fontaines Creations Amsterdam
Kamer van Koophandel nummer: 33234260
BTW nummer: NL001937702B94

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met Fontaines Creations. Door bij Fontaines Creations een bestelling te plaatsen, geeft u te kennen dat u met de algemene voorwaarden van Fontaines Creations akkoord gaat. Fontaines Creations behoudt zich het recht voor om te allen tijde haar algemene voorwaarden te wijzigen. Als u artikelen ontvangt die u niet hebt besteld, dan dient u Fontaines Creations hiervan op de hoogte te stellen per email via info@fontainescreations.nl

Eventuele onjuistheden van de door Fontaines Creations aan u vermelde gegevens moeten direct door u aan Fontaines Creations worden gemeld, alsmede eventuele wijzigingen of onjuistheden van uw gegevens die u aan Fontaines Creations heeft verstrekt.

Prijzen en kosten

De prijzen in de Fontaines webshop zijn inclusief 21% BTW, tenzij anders aangegeven. Prijsverhogingen kunnen zich voordoen als de overheid belastingen of kosten verhoogt of als zich omstandigheden voordoen die buiten de macht van Fontaines Creations ligt. De prijzen die op de Fontaines webshop worden getoond zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor bestellingen worden vermeld bij het afrekenen van de artikelen.

Totstandkoming van de overeenkomst

U kunt bestellen door het bestelproces op www.fontainescreations.nl te doorlopen. Als Fontaines Creations uw woonadres niet kan vaststellen, is de bestelling niet geldig. Fontaines Creations is gerechtigd om gemotiveerd een bestelling te weigeren of om aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat Fontaines Creations uw bestelling per e-mail bevestigt.

Herroepingsrecht:

Voor al uw aankopen geldt een zichttermijn van zeven werkdagen. Gedurende deze periode hebt u een herroepingsrecht. Dit houdt in dat u uw bestelling binnen zeven werkdagen zonder opgave van redenen mag terugsturen. De artikelen moeten echter ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking met alle labels nog aan het artikel worden teruggestuurd.

Artikelen die op maat voor U worden afgeknipt kunnen niet geretourneerd worden.

Indien u ervoor kiest om uw bestelling terug te sturen dient u ons daar direct van op de hoogte te stellen door een email te sturen naar info@fontainescreations.nl

De kosten voor het terugsturen van de bestelling op grond van uw herroepingsrecht zijn voor uw eigen rekening. Wij behouden ons het recht voor om in geval van door u veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen, eventuele kosten in rekening te brengen. U kunt onbeschadigde en ongebruikte artikelen waar de labels nog aan zitten ook binnen zeven werkdagen ruilen of terugbrengen in onze winkel. Bij ruilen of retour in de winkel worden geen verzendkosten vergoed. Indien de koopovereenkomst waarop uw vooruitbetaling betrekking heeft niet tot stand komt, of op basis van het herroepingsrecht wordt ontbonden, zal het door u vooruitbetaalde bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen dertig dagen door Fontaines Creations worden terugbetaald. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit.

Reclamatie en consumentenbescherming

Mocht u niet tevreden zijn over onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Fontaines Creations probeert eventuele problemen of klachten altijd in overleg met de klant en op de best mogelijke manier op te lossen.

Levering

Fontaines Creations zal de grootste zorgvuldigheid betrachten bij het in ontvangst nemen en verzenden van bestellingen. Fontaines Creations zal de goedgekeurde bestellingen zo snel mogelijk en in volgorde van binnenkomst verzenden. Mocht een levering niet kunnen plaatsvinden omdat de goederen niet op voorraad zijn of om een andere reden vertraging ondervinden, dan krijgt u daar uiterlijk 7 dagen nadat u uw bestelling hebt geplaatst bericht van. Fontaines Creations is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertijden.

Beschadiging van pakket

Als u vóór het openen van uw bestelling schade aan het pakket constateert, moet u dat melden aan de koerier of bij het afleverpunt waar u uw zending hebt opgehaald. Tevens dient u Fontaines Creations per email in te lichten via info@fontainescreations.nl Als u de zending al hebt geopend op het moment dat u de schade constateert, moet u dit direct melden aan Fontaines Creations per email via info@fontainescreations.nl. Beschadigde artikelen worden kosteloos door Fontaines Creations vervangen.

Betaling

Na een bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail. Levering geschiedt alleen tegen vooruitbetaling. De levertijd vangt aan op het moment dat Fontaines Creations de betaling heeft ontvangen. Bij betaling via het online betalingssysteem (iDEAL, Paypall) kan uw bestelling vaak binnen 24 uur worden verzonden.

Aankoop met creditcard

Bij betaling met creditcard behoudt Fontaines Creations zich het recht voor om te controleren of de kaart geldig is, of er voldoende bestedingsruimte is voor het afschrijven van het aankoopbedrag en of de adresgegevens van de koper kloppen. Fontaines Creations behoudt zich het recht voor de aankoop te weigeren.